Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шемчук у ролі радіоведучого розповів про рагулізм правоохоронців та чиновників

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук сьогодні, 21 жовтня, став на одну годину співведучим ранкового шоу ВСЕ Й ОДРАЗУ на "Львівській хвилі". Зокрема, самостійно підготував та подав в ефір рубрику РАГУ. З'ясувалося, що серед правоохоронців вважалося справжім РАГУлізмом слухати шансон. Про це на Facebook написали постійні ведучі цієї рубрики Андрій Великий та Влодко Лучиши.

Отож, Віктор Шемчук розповів про рагулізм в органах правоохоронної системи та державного управління.

За його словами, в правоохоронних органах раніше вважалося справжнім рагулізмом слухати та виконувати шансон. Окрім того, не прийнято було з приводу і без показувати своє посвідчення.

«Якщо ти представник правоохоронного органу, то не треба зайвий раз показувати ксиву», - сказав Віктор Шемчук.

Також, за словами Віктора Шемчука, правоохоронці не повинні користуватися охороною, якщо немає реальної загрози життю та здоров’ю, мовляв, навіщо правоохоронцю охоронці.

Він також зазначив: «Вражений чого у Львові не вважається рагулізмом передавати те, що обговорюють на закритих нарадах. Особливо, якщо це така чоловіча розмова, де може проскочити і міцне слівце. Не хорошим тоном є вигадувати інформацію».

Він також зазначив, що вже стало звичною інформація про те, що його звільняють з посади голови Львівської ОДА.

«Мене звільняють регулярно, почавши на третій день після призначення. Мене звільняють кожні три дні. Я вас дуже прошу, пошкодуйте мою сім’ю та моїх батьків. Дружина звикла, але батько ще переживає», - сказав Шемчук.

Він також додав, що не прийнятно обговорювати призначення і звільнення керівництва.

«Всюди, крім Львівщини, не прийнято здавати своїх колег для свого власного блага», - зазначив Шемчук.

Він розповів історію, як один із керівників прийшов до нього і просив, щоб Шемчук не звільняв його, натомість він розповість усе про інших, мовляв, «ми з вами земляки, тому я швидко вам про всіх все розкажу».

За його словами, ця людина більше не працює на своїй посаді.

Стовідсотковим рагулізмом Шемчук також вважає, коли за столом при керівництві кричать «Будьмо, гей!».  Щодо надмірної улесливості на свою адресу він злиться.

«Я є самодостатньою людиною. Бачити, коли перед тобою хтось стелиться, розказує який ти хороший, я вважаю що це дурня», - сказав Шемчук.

Ще одним рагулізмом Шемчук вважає їздити Львовом у супроводі охорони.

«Охорона повинна бути, якщо є об’єктивна потреба. Якщо загрожує небезпека, тоді так, якщо тобі за протоколом вона має бути, тоді теж приймається. Однак чи не є рагулізмом їздити Львовом з ескортом, коли всі стоять у корці. Львів - це те місто, де з Львівської ОДА до Львівської міськради можна перейтися місто за кілька хвилин», - зауважив Шемчук.

Випуск «РАГУ» можна послухати тут.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ