Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

9 місяців міграційна служба у Львові не може видати закордонний паспорт

9 місяців відділення Державної міграційної служби України в місті Львові не може видати закордонний паспорт. Про це написав на своїй Facebook сторінці львівський IT-шник Ігор Соловко.

Як розповів Ігор, він подав документи на виготовлення закордонного біометричного паспорта ще 14 лютого 2018 року в Франківське відділення Державної міграційної служби України міста Львова. Повідомлення про готовність паспорта з'явилось на сайті міграційної служби тільки 07 травня 2018, тобто через 3,5 місяці після подачі документів. Але отримати паспорт замовнику так і не вдалось, бо його не змогли ідентифікувати по відбитках.

Під час годинного вияснення обставин було повідомлено, що стався збій і біометрична інформація не записалась в паспорт, відповідно видати його не можливо.

Замовнику було запропоновано написати заяву на скасування паспорта, стати знову в чергу, ще раз оплатити послуги, чекати поки виготовлять новий паспорт або відправити паспорт на експертизу.

ричому мені заявили, ти його не дочекаєшся, експертиза може тривати рік і більше!!!", - зокрема зазначив в коментарі Ігор.

Як зазначив в коментарі Гал-інфо, Ігор, він вибрав проведення експертизи паспорта.

"З того часу я так і не можу отримати ніякої інформації по статусу виконання мого паспорта. Пройшло 9 місяців, за такий термін люди народжуються а Державна Міграційна Служба України не може вродити мій паспорт.

Державна Міграційна Служба України, звертаюсь до Вас! Хоч хтось може надати хоч якусь інформацію, коли нарешті я зможу отримати свій паспорт?", - скаржиться Ігор Соловко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ