Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Апарат інтенсивної терапії, придбаний у межах благодійної акції «Судді – не байдужі», вже лікує хворих

08 липня 2020 року Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр (Центр легеневого здоров'я, 79066, місто Львів, вулиця Зелена, 477) ввів у експлуатацію апарат інтенсивної терапії, що був придбаний за кошти суддів та представників органів системи правосуддя Львівщини.

Збір коштів у межах благодійної акції «Судді – не байдужі» оголосили голови апеляційних судів з місцем розташування у місті Львові – Західного апеляційного господарського суду, Восьмого апеляційного адміністративного суду та Львівського апеляційного суду.

Від імені керівництва медичного закладу ініціатори акції «Судді – не байдужі» висловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до участі у збірці коштів, за активну життєву позицію, небайдужість та підтримку.

Довідково.

Як відомо, благодійну акцію «Судді – не байдужі» було оголошено 23 березня 2020 року за ініціативою голів апеляційних судів з місцем розташування у місті Львові – Західного апеляційного господарського суду, Восьмого апеляційного адміністративного суду та Львівського апеляційного суду.

У межах цієї акції проводилася збірка коштів серед суддів та представників органів системи правосуддя Львівщини з метою закупівлі апарату інтенсивної терапії - високоточний апарат штучної вентиляції легень ORICARE-V8600 - для Центру легеневого здоров’я (79066, м. Львів, вул. Зелена, 477). Вартість апарату становить 780 тис. грн.

Згідно із сертифікатом відповідності забезпечення функціонування комплексної системи управління якістю, апарат інтенсивної терапії модель ORICARE-V8600 (США) повністю відповідає відповідним положенням Технічного регламенту щодо медичних виробів, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 02.10.2013 №753.

Апарат введений в експлуатацію відповідно до Акту №75 від 08.07.2020, а також проведено навчання медичного персоналу методам роботи з обладнанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ