Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«АВЕ» перевалила перевантажувальну станцію», - Садовий

«Дійсно, компанія «АВЕ» свою перевантажувальну станцію перевалила, я би так сказав, переповнила», - прокоментував 1 серпня для Гал-інфо міський голова Львова Андрій Садовий ситуацію з вивезенням сміття з вулиці Північної.
Фото: Олена Ляхович

«Тому вони взяли зобов’язання продовж серпня повністю вивезти всі відходити. Цей процес триває. Його фізично  неможливо зробити швидко. Адже кожна машина чітко обліковується. Наразі у нас непогана координація щодо вивезення ТПВ. Слава Богу, ніхто більше не зупиняє машини по Україні. Перевізники виконують свою роботу якісно», - повдомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що станом на 24 липня «АВЕ-Львів» отримало припис від міської влади. Тоді спеціальна комісія виїхала на місце задля перевірки ситуації на вулиці Північній. Зокрема, на місці був присутній директор міського департаменту поводження з ТПВ Іван Рудницький, який повідомив: «Ми бачили - декілька машин прямо перед нами вивозили. І цей темп треба продовжувати, потрібно щоденно залучати як мінімум 10-20 машин. У такому разі протягом місяця, не швидше цей бардак вдасться ліквідувати».

Додамо, що ЗМІ повідомляли, якщо до 1 серпня «АВЕ-Львів» не прибере станції на вулиці Північній, їм обіцяють екологічні санкції, а також можливе часткове розірвання угод.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ