Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Балконну групу Підгорецького замку буде врятовано

На сьогодні вже зібрано 57% від усієї суми кошторису ремонту балконної групи Підгорецького замку, - про це на своїй сторінці на ФБ повідомив благодiйний фонд "Софос".

Зокрема, у повідомленні сказано:  «На сьогоднішній день вже зібрано 57% від усієї суми кошторису ремонту балконної групи Підгорецького замку, на платформі https://na-starte.com/pro…/vidnovlennya-pidgoretskogo-zamku…». 

«Це неймовірно круто!!!! Це реальна перемога! Ви чудові! Дякуємо за небайдужість і щедрість! 
І рухаємось далі - це ще не кінець!».

«Ці 57% дали нам змогу підписати договір з Львівським заводом кам'яних виробів "Каменяр" про початок робіт: закупівлі пісковика і виготовлення необхідних елементів для балконної групи. І вже з наступної неділі починається ця робота».

«Тож якщо хтось не встиг чи не мав можливості, або не знав - прошу долучатися: БФ «Софос» проводить краудфандінгову компанію по збору коштів на відновлення балконної групи північно-східної сторони замку…».

 «…за кожен внесок ми презентуємо вам пам’ятні винагороди від нашого проекту. Також будемо дуже вдячні за кілька слів в просторі ФБ (або в будь якій іншій формі) про нашу ініціативу та проект!
Ваша підтримка для нас неймовірно важлива!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ