Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Bardahl на сторожі працездатності двигуна

Автомобіль приносить у життя свого власника не тільки відчуття швидкості та комфорт пересування, а й клопоти з його техобслуговуванням. Найбільш частою процедурою при проходженні ТО є заміна моторної оливи, самостійний підбір якої може викликати деякі складності.

Якщо рекомендації щодо класу в'язкості та набору експлуатаційних властивостей можна знайти у сервісній книжці, то вибір виробника автооливи – суто індивідуальне рішення. Тут кожен автовласник йде своїм шляхом: хтось переглядає відгуки на тематичних сайтах, хтось зіставляє характеристики декількох товарів, а хтось покладається на поради бувалих або сусіда по гаражу.

Звичайно, можна піти й звичним шляхом, а можна обрати моторне мастило Bardahl, яке отримало визнання тисяч автомобілістів по всьому світу.

Виробник автохімії з 80-річною історією

На початку 40-х років ХХ століття інженер-хімік Оле Бардаль презентував на ринку США лінійку моторних спецрідин власної розробки. В її основі лежала революційна формула антифрикційної присадки, що стала квінтесенцією всіх нині вироблюваних мастильних матеріалів. Так почався шлях бренду, який за короткий проміжок часу зумів завоювати незалежну та сильну позицію на цільовому ринковому сегменті.

Спонсорство міжнаціональних автоперегонів, що було частиною грамотної маркетингової стратегії, дало можливість компанії вбити відразу двох зайців: тестувати ефективність продуктів в екстремальних умовах гоночного треку, одночасно підвищуючи лояльність споживацької аудиторії.

Проходження сертифікації за міжнародним стандартом ISO 9001 стало черговим підтвердженням надійності автоолив Bardahl. Сьогодні серед головних партнерів компанії значаться Boeing, General Electric і навіть NASA.

Особливості та переваги продукції Bardahl

Комплексний асортиментний ряд торговельної марки розрахований як на власників автотранспорту та мотоциклів, так і на водіїв потужних й вимогливих спорткарів. Продуктивність фірмових олив зумовлена впровадженням ексклюзивних технологічних рішень:

  • Octane & Cetane Booster — підвищує потужностну віддачу мотору та оптимізує споживання палива;
  • Polar Plus — формує захисний бар'єр на деталях ДВЗ, зменшуючи тертя й запобігаючи абразивному зносу;
  • Fullerene C60 — утворює буферну зону між сполученими поверхнями, попереджаючи виникнення механічних пошкоджень і корозії.

Суворий контроль якості з перших хімічних реакцій і до кінцевого розфасування, наявність допусків провідних світових автоконцернів, безперервне вдосконалення рецептури технічних рідин – усе це вагомий аргумент на користь того, щоб віддати перевагу виробам даного бренду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ