Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

КТ, Рентген, МРТ і не лише – в Оксфорд Медікал на Раппапорта

Коли йдеться про здоров’я найрідніших, обираєш тих, кому довіряєш. Мережі медичних центрів Оксфорд Медікал львів’яни довіряють найцінніше понад 12 років.

Щоб бути ще ближчими до потреб пацієнтів, влітку 2023 року, свої двері відчинило нове відділення Оксфорд Медікал – на вул. Раппапорта 2. Гал-інфо розповідає, чим особливе відділення та які медичні послуги вже надає. 

Нове відділення – нові можливості 

Якщо виникають проблеми зі здоров’ям, кожен хоче отримати медичну допомогу швидко, якісно та на одній локації. Повний комплекс медичних послуг надаватимуть у новому відділенні Оксфорд Медікал на вул. Раппапорта 2.  Пацієнт може не лише отримати консультацію фахівця, але й здати лабораторні аналізи, зробити УЗД, здійснити обстеження у відділенні  променевої діагностики на апаратурі експертного класу. 

У медичному центрі щодня приймають висококваліфіковані спеціалісти, серед них 5 кандидатів медичних наук. Можна записатися на прийом до: хірурга, травматолога, ортопеда, дитячого нейрохірурга, гінеколога, мамолога, офтальмолога, отоларинголога, терапевта, спінального хірурга, кардіолога, уролога, гастроентеролога, сімейного лікаря, косметолога, дерматолога, педіатра, алерголога, лікаря функціональної діагностики і кількість фахівців буде зростати. 

Гордість медичного центру – сучасне відділення променевої діагностики. Тут вдало поєдналися новітні технології та кваліфікація лікарів, що дає можливість постановки точного діагнозу та призначення ефективного лікування. Сотні пацієнтів вже пройшли обстеження: комп'ютерну томографію, рентгенографію, магнітно-резонансну томографію (МРТ), мамографію. Усе обладнання експертного класу від світового виробника Siemens виготовлене у 2023 році. До слова, МРТ проводять на томографі потужністю 1,5 Тесла, а КТ на апараті потужністю 64 зрізи,  що дає можливість  високоточної диференціальної діагностики неврологічних, судинних, онкологічних, кардіологічних, хірургічних та інших захворювань. Апарати мають високу швидкість сканування, а також високу роздільну здатність, що сприяє лікарю детальніше оцінити стан органів і тканин. І головне, сучасне обладнання робить обстеження безпечнішою для пацієнта. 

Кращими апаратами сучасної косметології забезпечили відділення естетичної медицини. Універсальне обладнання ізраїльської компанії Іnmode дозволяє робити різні процедури для омолодження та покращення стану шкіри: IPL-омолодження Lumecca, RF-ліфтинг Morpheus8, BodyFX.  Безопераційну корекцію фігури проводять на  оригінальному апараті Zeltiq Coolsculpting (США). Успішно і надовго позбавляє зайвого волосся олександритовий лазер американської компанії Candela, який називають золотим стандартом систем лазерної епіляції. Інноваційна процедура Смас-ліфтинг зменшує друге підборіддя та брилі, підтягує верхні повіки, повертає чіткий овал обличчя і пружність шиї. Перелік послуг відділення немалий, а проводять їх професійні лікарі з великим досвідом роботи в апаратній косметології.

У медичному центрі є денний стаціонар, де пацієнти в комфортних умовах отримують різнопланове лікування та фізіотерапевтичні процедури. 

З перших днів відкриття, Оксфорд Медікал надає широкий спектр якісних медичних послуг європейського рівня. Однак на цьому медичний центр не припиняє свій розвиток. Згодом він надаватиме повний комплекс медичних послуг діагностики та лікування – від первинної медичної допомоги до складних хірургічних втручань. Незабаром планується відкриття стаціонару з хірургічним та терапевтичним відділеннями. Всі операції проводитимуться на найсучаснішому ендоскопічному обладнанні. 

Чому рекомендуємо обрати Оксфорд Медікал?

Окрім повного комплексу медичних послуг, які можна отримати у медичному центрі, перевагами нового відділення Оксфорд Медікал на вулиці Раппапорта, 2 у Львові є: 

  • Комфорт. Новий, сучасний, просторий медичний заклад. Умови перебування тут – максимально комфортні для пацієнта. Відділення має зручне розташування у центральній частині міста, що робить доїзд доступним. Також є власний паркувальний майданчик, тож проблем із паркуванням авто у вас не виникне. 
  • Професіоналізм лікарів. У відділенні працюють висококваліфіковані фахівці різних напрямків. 
  • Діагностичне обладнання останнього покоління. Медичний центр обладнаний новими зразками медичної техніки преміум-класу. 
  • Високі стандарти роботи. Послуги медичного центру відповідають європейським стандартам якості. 
  • Швидке надання послуг. Відділення працює без вихідних. Також є можливість отримати консультації лікарів та пройти діагностику одразу в день запису. 

А ви вже були у новому відділенні Оксфорд Медікал на вул. Раппапорта, 2? Довірте своє здоров’я і кваліфікованим спеціалістам та високоточному медичному обладнанню. 

Детальніше про медичний центр та повний перелік послуг: https://lviv.oxford-med.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ