Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безкоштовний марафон бізнес-ідей transformACTION 2021: тренди професійного та особистого розвитку

15-21 лютого проходитиме освітній безкоштовний онлайн-марафон transformACTION 2021 від нового освітнього простору LIFTA.SPACE. Маркетинг, менеджмент, розробка, дизайн та саморозвиток — ключові напрямки трансформаційного івенту.

Трансформація бізнесу, попиту, відносин між брендами та споживачами та особиста трансформація — це головна тема безкоштовного бізнес-марафону transformACTION 2021. Слухачі мають безпрецедентну можливість прослухати доповіді та ознайомитись з кейсами світових експертів з біохакінгу, особистої єффективності, маркетингу, дизайну, керування проектами.

Мета марафону — не тільки позначити тренди 2021 року, але й продемонструвати головну ідею освітнього проекту LIFTA.SPACE. Новий простір пропонує концепцію селф-ліфту — всебічного і гармонійного розвитку професійних та особистих навичок.

Слоган проекту NO LIMITS відображається у форматі бізнес-марафону: відвідування безкоштовне, теми не обмежені однією сферою компетенцій, трансляції можна заслухати українською, англійською та російською мовою. Також наявна жестова мова.

Хедлайнерами події виступатимуть:

  • Екатерина Серебрянская (Ekaterina Serebryanskaya) — кандидат наук PHd, life и бизнес-тренер, основатель сети детских школ гимнастики «Студия Серебрянских»;

  • Дэвид Аллен (David Allen), автор бестселлера «Как привести дела в порядок»;

  • Джим Багнола (Jim Bagnola) — бизнес-консультант и автор «Becoming a Professional Human Being»;

  • Хариш Натараджан (Harish Natarajan) — глава Economic Risk в AKE International, победитель дебатов с искусственным интеллектом IBM;

  • Дэвид Линч (David Lynch) — культовый американский кинорежиссер и мастер визуализации;

  • Боб Рот (Bob Roth) — методист и педагог, учитель трансцендентальной медитации;

  • Джеффри Абрамсон (Jeffrey Abramson) — руководитель «The Tower Companies», международный авторитет в области зеленого строительства.

Семиденний марафон складатиметься з практичних, інформаційних та мотиваційних блоків. Аудиторія матиме можливість задати свої питання спікерам та отримати відповідь під час Q&A сecії.

Зареєструватися на марафон можна на сайті івенту. Слідкувати за оновленнями стосовно організації та проведення ключової освітньої події лютого можна на сайті платформи LIFTA.SPACE та у соціальних мережах: Facebook, LinkedIn, Instagram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ