Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безплатний онлайн-іспит із ЗНО доступний для кожного

Кожен з учасників ЗНО може підготуватись до іспиту, скориставшись безплатним інтернет-ресурсом», - про це нагадала директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк.

Зміст та форма онлайн-завдань для підготовки є максимально наближеними  до тестів ЗНО з урахуванням специфіки комп'ютерного тестування.

Онлайн-іспит  можна скласти з таких предметів: біологія, географія, історія України, математика, українська мова та література, фізика, хімія, світова література, всесвітня історія; англійська, іспанська, німецька  та французька мови.

Освітяни радять під час іспиту стежити за часом та уважно читати інструкцію до виконання завдань і самі завдання. На відмінну від справжнього ЗНО,  в онлайн-іспиті можна виправити  помилково набрані відповіді. Для того, щоб онлайн-роботу перевірили потрібно обрати функцію "Відправити на перевірку".

Нагадаємо, що 31 січня – останній день реєстрації на пробне ЗНО-2017 та внесення змін у дані, вказані учасниками пробного ЗНО під час реєстрації. Зміни реєстраційних даних (предмет пробного ЗНО, мова перекладу тестового зошита, населений пункт проведення пробного ЗНО) здійснюються на підставі письмової заяви учасника, до якої додається копія квитанції про оплату.

На сайті Львівського РЦОЯО триває реєстрація учасників пробного ЗНО, яке відбудеться 1 та 8 квітня на території Волинської, Львівської та Рівненської областей.

Зауважимо, що 6 лютого – останній день здійснення оплати за пробне ЗНО-2017, ціна якого  становить 129 гривень за одне пробне тестування. Платежі, сплачені після 6 лютого, не зараховуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ