Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Більшість киян вважає, що їх місто розвивається у неправильному напрямку

Половина мешканців Києва (51,0%) вважає, що їх місто розвивається у неправильному напрямку – такі результати дослідження «Київський омнібус», яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group» у січні 2017 року.

З’ясувалось, що 13,9% киян переконані у правильності напряму розвитку їх міста, а 25,5% вважають напрям розвитку «швидше правильним». Натомість, 25,4%  жителів столиці вважають, що місто розвивається «швидше в неправильному» напрямі, а 25,6% – що «категорично в неправильному». 9,4% респондентів не визначились із відповіддю.

Різниця між позитивними і негативними відповідями почала спадати  із жовтня (-6,9%). В січні цей показник знизився до -11,6%.

Дослідження відбувалось з 28 по 29 січня у рамках проекту «Київський омнібус». Загалом опитано 1690 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка.

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ