Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

"Бій в місті": українські військові вчаться застосовувати проти ворога NLAW

Разом із командувачем Командування підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майором Ігорем Палагнюком відвідали практичні заняття з підготовки військовослужбовців ЗС України до застосування ПТРК NLAW. Про це повідомив генерал-лейтенант, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

"За три дні інтенсивного вишколу під керівництвом досвідчених інструкторів зі складу Тренувальної місії ЗС Великобританії в Україні "ORBITAL", що триває у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, наші воїни опанували теоретичні основи застосування цього сучасного озброєння.

Сьогодні вони вже на навчально-тренувальному комплексі «Бій в місті», де навчаються правильним тактичним діям під час ураження противника з NLAW. Адже, як відомо, ці протитанкові ракетні комплекси є дуже ефективними під час ведення оборонного бою саме в умовах міської забудови.

Бачу вогник в очах наших воїнів та повне порозуміння з колегами з Великобританії. Бачу прагнення навчитись новому, аби стійко та професійно захищати Україну від будь-яких намагань агресора", - йдетьс у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ