Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний фонд «Ми і світ» зібрав 127 тисяч доларів під час благодійного аукціону

Мистецтво допомагає українській медицині: близько 127 тисяч доларів зібрали у Львові під час благодійного мистецького аукціону.

Половину суми скерують на медичне обладнання для двох військових госпіталів на Запорізькому та Дніпропетровському напрямках. Іншу – передадуть авторам робіт.

На благодійній події 49 українських художників та іноземних митців представили свій живопис і скульптурну пластику. Це 65 лотів та унікальне поєднання: старі майстри, модерністи й сучасні художники.

Дякую усім, хто взяв участь в аукціоні, організував подію і віддав свої роботи. Дякую, що вірите в Україну не лише гарними словами, а й гарними вчинками.

Організував аукціон благодійний фонд Козицького «Ми і світ». Це вже пʼята така подія. Завдяки схожим ініціативам фонду раніше придбали важливе обладнання для наших воїнів, апарат невідкладної допомоги передчасно народженим дітям,  облаштували операційну в укритті перинатального центру, запротезували двох жінок, які постраждали через напад poсії та надали 10 стипендій студентам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ