Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Борги «Металіста» складають понад 25 мільйонів євро

Президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон назвав приблизну суму заборгованості харківського «Металіста», який продовжує залишатися одним з найбільш проблемних клубів чемпіонату.

- У «Металіста» більше 25 млн доларів боргів, - каже Генінсон. - Таке відчуття, що душа за команду болить тільки в Олександра Бойцана. Він постійно на зв'язку, намагається вирішити проблеми, шукає вихід із ситуації. Але без активних дій власника команди виправити становище навряд чи можливо.

Також чиновник додав, що в наступному сезоні у клубу більше шансів знятися з усіх турнірів, ніж в результаті стартувати. Раніше колишній власник «Металіста» Олександр Ярославський сказав, що замислюється про те, щоб повернути собі клуб, але спочатку має намір «насолодитися крахом» активу, який він продав втікачеві олігархові Сергію Курченку в грудні 2012 року.

Нагадаємо, в поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги «Металіст» займає десяте місце. Команда Севідова в 21-му турі автоматично отримала три очки за матч із запорізьким «Металургом», який не відбувся через зняття останніх з чемпіонату.

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ