Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будинок офіцерів № 58 у Львові наразі не продають

Будинок офіцерів № 58 у Львові не виставлений на продаж. Будівля знаходиться на балансі Міністерства оборони України. Про це повідомили в Міноборони.
У Будинку офіцерів №58 відбувся круглий стіл за участю військових та цивільних, де обговорювали потребу та концепцію офіцерського балу. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Офіційні рішення щодо продажу Будинку офіцерів у Львові з боку посадових осіб, які мають на це законні підстави, не приймалися.

У той же час, Міноборони продовжує системну роботу над пошуками шляхів забезпечення військовослужбовців житлом. В рамках вказаної роботи розглядаються всі можливі законні способи фінансового вирішення цього питання.

Окремо хочемо наголосити на тому, що будь-яка реалізація військового майна буде проводитися в максимально публічний спосіб і з широким інформуванням громадськості.

Як повідомляв міський голова Львова Андрій Садовий, місто готове виділити кошти і провести всю необхідну реконструкцію, аби відновити у цій будівлі перший український театр з акцентом на національно-патріотичне виховання, провести реконструкцію кінозалів, а також відкрити в Будинку офіцерів творчі мистецькі осередки для молоді.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, міністр оборони України Анатолій Загороднюк заявив, що указ президента про призов до армії 18 та 19-річних юнаків не означає, що їх призиватимуть примусово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ