Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через неякісне технічне забезпечення пробне ЗНО з англійської на Львівщині було зірване

Через неякісне технічне забезпечення пробне ЗНО з англійської мови було зірване в Львівській, Волинській та Рівненській областях.

Як відомо, сьогодні відбулося пробне ЗНО з англійської мови.

Але не обійшлося без "сюрпризів": частини аудіювання не було зовсім, бо не було повноцінного запису - замість 30 хвилин, учасники прослухали запис тривалістю близько 15 хвилин! Далі запис просто обірвався.

Як повідомили в Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти технічна проблема трапилася лише в Львівській, Волинській та Рівненській областях. Диск з аудіозаписом записували в ЛРЦОЯО, робили в таких масштабах вперше і еталонний диск не переслухали до кінця. В результаті усі 470 дисків виявилися бракованими.

"Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти приносить вибачення за неякісне технічне забезпечення частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» з англійської мови.

Усім учасникам цього тестування буде продовжено термін введення результатів з даного предмета до 03 квітня 2018 р.

Повторно пройти завдання з аудіювання з англійської мови кожен учасник з Волинської, Львівської, Рівненської областей зможе, щойно їх буде розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (http://testportal.gov.ua/probzno/) 31 березня 2018 року", - зазначили в повідомленні ЛРЦОЯО.

Відбувся другий етап пробного ЗНО

Наразі не відомо чи повернуть учасникам пробного тестування сплачені кошти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ