Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Черги на кордонах створює саме польська сторона,- посадовець Луцького прикордонного загону

Українсько-польський кордон на території Волині контролюють структури з двох областей: митники з Волині і прикордонники зі Львова. Про це йшлося під час засідання комісії громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, ЗМІ, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності. Про це повідомили Волинські новини.

Як пояснив перший заступник начальника Луцького прикордонного загону, начальник штабу Іван Яблонський, питання щодо оптимізації людських ресурсів на кордонах вирішують в столиці.

«У першу чергу, рішення приймає адміністрація в Києві. Так, на Волині є прикордонники з Львівщини. Також волинські прикордонники стоять в Рівненській області, це нормальна практика оптимізації людського потенціалу. Особисто я вважаю, як би в нас була й ця частина митниці («Устилуг», - ред.), яку контролюють львів'яни, то це було непідйомне навантаження на нас», - розповів Яблонський.

Також митники повідомили, що черги на кордонах створює саме польська сторона, мовляв, іноземні митники торік пропустили на 32% менше автомобілів, ніж українські.

Волинські новини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ