Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому чоловік у Львові виколов собі очі уламком скла і притрусив їх землею - версії

Чоловік, який виколов собі очі, працював садівником у дворі молодіжного християнського центру. Нині він в реанімації та чекає на психіатричну експертизу.

Як повідомило ТСН, у середмісті Львова 30-річний Микола товаришував із молоддю, яка приходила у молодіжний християнський центр.

Свідки кажуть, що у неділю близько 15.00 Микола розбив шибку у будинку і склом виколов собі очі.

"Перший його викрик "Христос Воскрес" 3 рази, я відразу зрозумів, що щось не те. Друге, "я є дуже щаслива людина" і теж 3 рази, дуже щаслива людина", - розповів мешканець будинку Володимир.

За лічені хвилини у двір з'їхались міліція і швидка. Лікарі приголомшені – кажуть, що такого навіть у фільмах жахів не бачили.

"Хворий сидів на вулиці. Біля нього були очні яблука, які лежали на тротуарі фактично і очні яблука були засипані землею", - розповіла шокована лікар швидкої медичної допомоги Галина Кіт.

За словами медиків, свій вчинок чоловік не пояснив. Нині він у реанімації, у стані глибокої депресії та медикаментозному сні. Його мама переконана - це був нещасний випадок.

Тим часом містом ширяться чутки, що Микола віруючий і був переконаний - з Божою поміччю зцілиться.

Ще одна версія: чоловік хотів стати членом молодіжної християнської організації, однак його вік став на заваді.

Скільки часу Микола пробуде в реанімації лікарні, не відомо. Однак щойно чоловіку стане ліпше, йому проведуть психіатричну експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ