Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому доставлення продуктів додому — це вигідно?

Ще декілька років тому доставлення продуктів під двері дому чи квартири була нечуваним явищем. Якщо вона й була, то тільки в якості преміумпослуги для заможних громадян.

Наразі це одна з найбільш популярних послуг — ще й тому, що є дуже великий вибір сервісів. Якщо ви хочете замовити продукти додому, Турбо UA — сервіс, який варто спробувати. Також не буде зайвим дізнатись, чому ж доставлення — це вигідно, а не «мажорно».

Вигоди доставлення продуктів додому

Життя у великому місті, особливо в столиці — це постійна спішка та напружений ритм, безліч усіляких турбот, особливо сьогодні. Часто немає ні бажання, ні часу, ні безпечних умов, щоби розслабитись, сходити за продуктами та спокійно поїсти.

Однак, їжа — дуже важлива частина нашого життя. Можна обійтися без кіно чи театру, перетерпіти брак нових моделей взуття, а от поїсти потрібно завжди.

Вихід із будь-якої ситуації та, як показує практика, у будь-який час, є — це замовлення харчів додому. Сьогодні можна замовити не просто спагеті та кетчуп, а і свіжі овочі чи фрукти, м’ясо чи рибу, дитяче харчування та навіть корм для котиків.

доставка

Популярність доставлення продуктів за будь-яких часів лише зростає й кожен може знайти в цьому сервісі значні переваги для себе:

  1. Замовити продукти, аби заощадити час. Тим хто працює, доглядає дітей, допомагає волонтерам і ще багатьом іншим сьогодні конче не вистачає вільного часу, щоби знайти супермаркет та закупити необхідні продукти. Іноді вільний час приходиться лише вночі — тоді купити молока чи хліба може не вийти. Для таких умов і є доставлення, яке в робочий час придбає та привезе все необхідне.
  2. Черги, довгий вибір продуктів. Адже обрати яблука без гнилого бочка чи не в’ялі огірки — це все дорогоцінний час. Те саме і про черги — іноді можна послухати всю історію Стародавнього Риму, стоячи в черзі. І це в найкращому випадку.
  3. Важкі пакети. Це зупиняє дуже багатьох людей, а особливо літніх бабусь та дідусів, маломобільних людей, тендітних домогосподарок тощо. З доставленням тягнути важелезні пакети та ще й підіймати їх на потрібний поверх не потрібно.
  4. Вибір потрібного часу доставлення. Більшість сервісів наразі працюють обмежений час, наприклад, Турбо UA доставляють з 11.00 до 16.00, а це — проміжок із цілих 5 годин, у який можна встигнути вкластися за будь-якої зайнятості, тим більше доставлення відбувається за 15–30 хвилин.
  5. Іноді бувають ситуації, коли продукти необхідні раптово. Щось зіпсувалось, приїхали гості чи сталася дуже несподівана радісна подія. Бігати супермаркетами та шукати пляшку ігристого чи борошно для пиріжків — зовсім не те, на що хочеться витрачати час.
  6. У деяких сервісах доставлення є програми лояльності, з якими завжди можна заощадити. Так, наприклад, у Турбо.UA розроблена ціла валюта TurboCoin, якою можна розраховуватись як за доставлення чи товари, так і за мерч та усілякі інші пропозиції. А нарахування TurboCoin відбувається з кожної покупки, навіть за реєстрацію чи в День народження.
  7. Якість товарів. Кур’єрам зазвичай вдається вхопити все найкраще та найсвіжіше. Так, у Турбо.UA закупи відбуваються в дарксторах — спеціалізованих магазинах із найсвіжішою продукцією: випічкою, рибою та м’ясом, консервами, овочами та фруктами, бакалією тощо.
  8. Можливість замовити на додаток не продуктові товари. Наприклад, туалетний папір, памперси, шампунь чи побутову хімію, наповнювач для котячого лотка, батарейки та багато іншого.

Отже, замовляти продукти онлайн із доставленням додому — це сучасно та вигідно. Це те, що може дозволити собі кожний, особливо якщо обрати сервіс із гарною клієнтською підтримкою та системою лояльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ