Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому люди вживають алкогольні напої

Люди вживають алкоголь з різних причин. Найбільш популярними є бажання розслабитися в колі друзів, зняти стрес після важкого робочого дня і просто насолодитися смаком елітного спиртного.

З давніх-давен люди з різних куточків планети відзначають будь-яку подію розпиванням вишуканого напою. Сьогодні в деяких сім’ях прийнято випити келих хорошого вина під час вечері. Однак не кожен розбирається у виборі алкоголю, тому ризикує придбати неякісний напій за великі гроші. Про те, які алкогольні напої варті того, щоб їх спробували, — читайте далі.

Johnnie Walker

Шотландський віскі Johnnie Walker продається практично в усіх країнах світу. Елітним вважається лінійка Johnnie Walker Blue Label, що складається з 16 рідкісних сортів, час витримки яких іноді досягає 50 років. 

Смак віскі Blue Label ідеально збалансований і відтінений нотами гіркого шоколаду та солодкуватого диму. Найпопулярнішим скотчем можна назвати Black Label, який володіє яскравим та насиченим смаком з відтінками диму, хересу і фруктів. Існує думка, що саме купаж Johnnie Walker Red Label прославив компанію на світовій арені. В його смаку простежується виразна частка спецій, свіжої випічки і ягід.

Jagermeister

Знаменитий німецький лікер з яскравим ароматом і насиченим гірко-солодким смаком з трав’яними нотками. Його вживають як в чистому вигляді, так і змішують з текілою, тоніком, соками і навіть пивом. Виробник — Jagermeister — не втомлюється стверджувати, що спочатку лікер створювався як засіб для поліпшення травлення, який планували реалізовувати в аптечній мережі. На це натякає і склад лікеру, в якому присутні ягоди, трави та коріння.

Bacardi

Компанія Bacardi найбільш відома як виробник рому. Молодий білий ром Bacardi Superior рекомендується використовувати при змішуванні коктейлів. М’який смак алкогольного напою, в якому присутні солодкість карамелі та перцева гірчинка, відмінно поєднується з вишневим, ананасовим, апельсиновим соком. Тоді як ром Bacardi OakHeart, що відрізняється оксамитовим смаком з пряними відтінками, п’ється виключно в чистому вигляді.

Absolut

Шведська горілка Absolut відноситься до алкогольних напоїв преміального сегменту. Асортимент включає як класичний продукт Absolut Vodka, що виробляється з артезіанської води і озимої пшениці, так і ароматизовані напої. У смаку горілки Peppar чітко помітні ноти перцю чилі й халапеньо, тому вона вважається ідеальним варіантом для коктейлю «Кривава Мері». А ласунам неодмінно сподобається лінійка Vanilia з яскравими нотками ванілі, ірисок і шоколаду.

Moet & Chandon

Любителям ігристих вин обов’язково потрібно спробувати шампанське Moet & Chandon. Біле і сухе шампанське Brut Imperial відрізняється розкішним смаком, в якому поєднуються грушеві, персикові, яблучні та цитрусові відтінки. Унікальне рожеве вино Brut Imperial має смак свіжих фруктів з ледь відчутною кислинкою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ