Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Чому я живий: львів'янам покажуть фільм про Маріуполь під час Другої світової війни

В п’ятницю, 26 січня 2024 року, о 17.00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться представлення та перегляд фільму “Чому я живий” (реж. В. Новак, знятий за мотивами оповідання Є. Митька «Тепер я турок, не козак»).

Фільм представлятимуть Головна редакторка ПрАТ Одеська кіностудія Олександра Маринченко та Заступниця директора Департаменту заходів ПрАТ Одеська кіностудія Ксенія Колода.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Одеської кіностудії та Львівського палацу Мистецтв.

Маріуполь, Друга світова війна. Українка Фрося та єврей Льончик мріють одружитися. Батько Фросі проти такого шлюбу. Народження дитини, яке припадає на перший день війни, змінює життя героїв назавжди.

Одеська кіностудія має понад 115 років досвіду у сфері кінематографії, є однією з найстаріших кіностудій світу і є знаковим для України та успішним підприємством державного сектору економіки. Фільмофонд кіностудії налічує понад 500 кінострічок, які люблять в усьому світі. Сьогодні Одеська кіностудія є одним з лідерів кіногалузі в Україні.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ