Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чи будуть голоси за конституцію? Це питання ціни, – Денис Казанський

«Я вважаю, що окупована територія може мати лише статус окупованої. Мені невідомі приклади, коли країна, в якої окупують частину території, в якій триває війна, приймала б зміни до конституції про те, що окуповані території мають особливий статус. Якщо вони окуповані, ми маємо сказати, що вони окуповані», – сказав у коментарі «Гал-інфо» відомий журналіст та блогер Денис Казанський.

Він зазначив, що не розуміє, чому Україна повинна втратити підтримку Заходу, якщо не внесе передбачені поправки щодо окремих районів Донецької та Луганської областей.

«Мені важко зрозуміти причину, з якої Україна може втратити підтримку Заходу. Те, що в нас окупована частина території, це факт, який давно всіма на заході визнаний. Ми маємо повне право визнати ці території окупованими. І через це Україна не має втрачати підтримку. Мені здається, що вона скоріше втратить підтримку, якщо не буде проводити реформи й якщо буде й надалі відкрито реалізовувати корупційні схеми на самому верху», – сказав Денис Казанський.

Разом із тим, він припустив, що в Верховній Раді знайдеться необхідна кількість голосів.

«Депутати казали, що не будуть голосувати. Але, знаючи наш парламент, знаючи, що більшість людей, які там зібралися, голосують не за переконання, а для того, щоб поторгуватися: тобто спочатку говорять, що голосувати не будуть, а тоді чекають, коли до них прийдуть й щось пообіцяють або дадуть, то, звісно, парламент може проголосувати. Якщо це питання ціни, то достатня кількість коштів у підсумку знайдеться», – наголосив журналіст. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ