Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

COVчег: митрополит ПЦУ Димитрій Рудюк закликав львів'ян дослухатись до порад медиків

Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
1/3
"Прошу усіх людей дослухатись до порад медиків", - закликав митрополит Львівський та Сокальський Православної церкви України щодо діяльності благодійного проекту “COVчег”.

“Що сталось сьогодні у світі? Це поширення вірусу — пандемія. COVID-19 – це велике випробовування для усього людства, зокрема і для українців. Тому, на мою думку, “Екуменічний центр медичної та соціальної допомоги” повинен знайти партнерів і в церкві, і у людей бізнесу для того, щоб допомогти, особливо, людям з групи ризику – похилого віку та дітям, які найбільш вразливі до хвороби.

Тому те, що сьогодні існує медичний та соціальний фронт “COVчег” – це напрочуд важливо. Адже це війна за життя і самої людини, і цілої громади, тому ми всі повинні бути максимально зорганізовані, для того, щоб припинити цю пошесть і подолати її.

Тому я зараз звертаюсь до добродіїв: християн, наших парафін, людей бізнесу, волонтерські та медичні організації і закликом не стояти осторонь

Прошу усіх людей дослухатись до порад медиків. Адже сам Бог створив це ремесло для того, щоб у цих людях, у їхніх руках, в їхніх здібностях явити Свою славу. Оскільки вони стоять не передовій, то і вони потребують нашої розради, а також психологічної та матеріальної допомоги.

Тож, ми всі повинні об’єднатись задля того, щоб ця страшна хвороба від нас відійшла. Нехай у цьому нам допоможе Бог та наша самоорганізація”.

Довідка Гал-інфо. 29 березня священнослужителі всіх конфесій за участі громадських організацій підписали меморандум про співпрацю та створили "Екуменічний комітет медичної та соціальної допомоги", який запроваджує благодійну програму "COVчег".

Коронавірус навів багато ляку, — митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк про COVчег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ