Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Данське місто Орхус долучиться до ініціативи UNBROKEN

У Львові підписали декларацію про приєднання данського міста Орхус до ініціативи UNBROKEN Cities Network, яку започаткували для розвитку реабілітації в Україні
Петро Адамик

Декларація стала реальним прикладом розвитку співпраці між нашими містами-побратимами, які об'єднані спільними цінностями та бажанням допомогти людям, які постраждали від війни - розповідає голова фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді Петро Адамик.

"Ми раді вітати у Львові делегацію муніципалітету Орхуса на чолі з мером Якобом Бундсгаардом, які є учасниками Першого форуму муніципального партнерства. 

Під час зустрічі депутати Львова та Орхуса обмінялися досвідом та планами на майбутнє. Ми маємо чимало спільних інтересів та можемо взаємно надихати один одного. 

Дякую нашим данським друзям за надзвичайно важливу допомогу під час війни та цінний досвід інноваційних проєктів, яким вони охоче діляться з нами", - прокоментував Петро Адамик.

Нагадаємо, що співпраця між Львовом та Орхусом розпочалася у квітні цього року, коли данське місто стало містом-побратимом Львова. Делегація депутатів Львівської міськради відвідала Орхус з робочим візитом, у межах якого ознайомилася з роботою Наглядових рад на муніципальних підприємствах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ