Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де і як купити підписників в Інстаграм гарної якості: ТОП 10 сайтів

Інстаграм – популярна соціальна мережа, де ви можете публікувати свої фотографії, відео, розміщувати історії, а також спілкуватися зі своєю спільнотою. Але це не всі можливості, які надає соцмережа.

Інстаграм також може використовується не лише задля трансляції свого життя. Цю платформу часто вибирають для ведення власного бізнесу. Незалежно від того, чи маєте ви особисту сторінку або бізнес-аккаунт, вашу популярність у соціальній мережі будуть визначати підписники в Instagram. Один із простих варіантів швидко зібрати потрібну кількість фоловерів – скористатися послугами з накрутки, тобто купити підписників Інстаграм. Це допоміжний інструмент, який допомагає на початковому етапі. Якщо саме зараз ви на ньому та шукаєте, де купити фоловерів, то відповідь вже є нижче в цій статті.

Де доступна купівля підписників в Інстаграм

Розгляньмо 10 сервісів, де можна купити підписників в Інсті або отримати їх через виконання завдань.

Сервіс №1 – LikesID

Ця платформа пропонує купити підписників в Instagram за доволі доступною ціною. Головна особливість сервісу – тут ви зможете замовити послуги з розкручування і для інших соціальних мереж.

До того ж ви можете не лише купити підписників Інстаграм дешево, але й замовити лайки, перегляди, коментарі та багато іншого. Усі послуги надаються пакетами – ви вибираєте відповідний пакет залежно від потрібної кількості фоловерів та вартості.

Ви можете купити підписників в Інстаграм недорого, до того ж вам гарантовані наступні переваги:

  • ✔️ Конфіденційність клієнта. Ви не розкриваєте жодних конфіденційних даних свого облікового запису при оформленні замовлення.
  • ✔️ Кваліфікована підтримка. Ви можете зв'язатися зі службою підтримки з будь-яких питань, цілодобова робота сапорта дозволить вирішити проблеми, що виникли, без зволікання.
  • ✔️ Можливість купити підписників в Інстаграм з гарантією. Сервіс надає гарантії протягом 30 днів з моменту замовлення послуги. Всі недоліки та недоробки, виявлені протягом цього періоду, будуть усунуті безоплатно.
  • ✔️ Гарантія результату. Співробітники сервісу прагнуть зробити все можливе для того, щоб клієнт залишився задоволеним результатом накрутки.
  • ✔️ Швидке замовлення. Ви зможете купити підписників в Інстаграм дешево без особливих складнощів. Процес покупки займе всього декілька хвилин і не вимагатиме від вас створення облікового запису на сайті.

Можливо вам також буде цікаво ознайомитися з рейтингом сайту Pravda. У своїй статті «Як збільшити підписників у Instagram» також є перелік топових сервісів, серед яких LikesID також є першим.

За яку ціну можна купити підписників Інстаграм у цьому сервісі

Ціна накрутки залежатиме від кількох факторів:

  • ✔️ якість (економ, стандарт, преміум, люкс);
  • ✔️ швидкість (повільно чи швидко);
  • ✔️ стать (чоловіки чи жінки);
  • ✔️ регіон (Україна, СНД, Казахстан).

Важливий фактор, який впливає на вартість пакета – кількість підписників, що накручуються. Якщо хочете купити фоловерів Інстаграм – 100 штук, то це коштуватиме 1,49 долара (близько 50 грн). Доставка здійснюється протягом 1-2 днів з моменту замовлення та оплати. Головна перевага – ви можете купити підписників Інстаграм в Україні, які можуть бути реальними представниками вашої цільової аудиторії.

Сервіс №2 – Instagrowing

Instagrowing – англомовний сервіс, з яким нескладно розібратися завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу. Тут ви також зможете купити підписників в Instagram залежно від потрібної кількості. Команда маркетологів надає свої послуги з розкручування Інсти уже понад 3 роки, гарантує якість результату.

Є кілька причин, чому вам варто купити підписників Instagram саме тут:

  • ✔️ Безпека. Вам не потрібно створювати обліковий запис на сайті, вказувати пароль від свого профілю та інші конфіденційні дані.
  • ✔️ Підтримка. Співробітники саппорта дадуть відповіді на всі ваші питання і допоможуть з вирішенням проблем, що виникли.
  • ✔️ Швидке замовлення послуг. Процес покупки фоловерів на сайті займе у вас лише кілька хвилин.

Як купити фоловерів Інстаграм на сайті Instagrowing

Перший крок, який треба зробити, щоб купити підписники в Інстаграм – це визначитися з відповідним пакетом послуг. На сайті ви можете замовити два варіанти підписників – дешеві та преміальні. За 100 фоловерів із категорії «Дешеві» вам потрібно буде заплатити 3,79 долара. Термін постачання – від 1 дня з моменту оформлення заявки.

Сервіс №3 – Jetinsta

Jetinsta – це онлайн-сервіс для швидкого просування в Інстаграм. Тут використовуються автоматичні методи розкручування без залучення ботів та неактивних користувачів. Є кілька варіантів налаштувань, завдяки цьому ви зможете купити підписників Instagram згідно зі своєю цільовою аудиторією.

Серед можливостей сервісу:

  • ✔️ масслайкінг, масфоловінг, відписки;
  • ✔️ управління кількома профілями Інсти через один особистий кабінет;
  • ✔️ відстеження коментарів, які користувачі залишають на вашій сторінці;
  • ✔️ доступ до зручної аналітики. Тут ви зможете за допомогою графіка стежити за процесом залучення нових фоловерів.

Враховуйте, що на сайті відсутній тестовий період. Також вам потрібно буде поповнити рахунок акаунту мінімум на 5 доларів незалежно від пакета послуг, що замовляється.

Сервіс №4 – Everve

На відміну від класичних сервісів, де ви можете купити підписників в Інстаграм, робота Everve.net базується на принципах взаємообміну. Сайт пов'язує замовників, які потребують нових підписників, та звичайних користувачів соціальної мережі, які шукають додатковий заробіток. Плюс цього сервісу – на вас підписуються справжні люди, а не роботи. При цьому жодних гарантій ніхто не надає. Не виключено, що підписники підуть з вашої сторінки одразу після того, як отримають оплату за виконане завдання.

Сервіс №5 – SocPublic

Купити накрутку підписників Інстаграм можна і за допомогою спеціальних бірж із завданнями. SocPublic – один із таких варіантів. Зареєстровані на сайті користувачі готові виконувати будь-які ваші завдання, у тому числі й підписуватись на сторінку в Інсті. До переваг сервісу можна віднести досить низьку ціну за 1 підписника – близько 1 цента.

Але на тлі низької вартості ви зіткнетеся з деякими складнощами. Наприклад, виконані завдання часто потрібно перевіряти у ручному режимі, а це займе певний час. Ще один момент – ви не отримаєте гарантії, що підписники залишаться на вашій сторінці після завершення завдання.

Сервіс №6 – Unu.im

Ще один сервіс із мікрозадачами, де ви зможете купити Інстаграм підписників. Вартість завдань тут – від 1 цента. Точна ціна залежатиме від рівня складності поставленого завдання. Крім фоловерів тут ви можете замовити лайки, коментарі та будь-які дії, які можуть виконати інші користувачі соціальної мережі. Як і в попередніх сервісах, тут накрутка підписників відбувається без гарантій. Також вам потрібно створювати обліковий запис на сайті, щоб мати доступ до процесу створення завдань.

Сервіс №7 – TaskPay

TaskPay – це біржа простих завдань, що пов'язує замовників та виконавців. Замовники тут можуть недорого купити живих підписників Інстаграм, а виконавці одержують можливість заробити гроші за прості дії. Вам потрібно буде зареєструватися на сайті, щоб отримати доступ до його можливостей. Наступний крок – створити завдання для потенційних фоловерів.

Завдання ви перевірятимете в ручному режимі, а це займе досить багато часу. Сервіс може стати хорошим і недорогим варіантом лише у випадку, якщо вам потрібно не більше ніж 50 фоловерів.

Сервіс №8 – InstaProm

InstaPromo – це сервіс маслайкінгу, тому просто замовити підписників в Інстаграмі тут не вийде. Ідея полягає в тому, що ви проставляєте лайки на акаунти інших замовників і отримуєте у відповідь заповітні серця на свої пости. Якщо ви розміщуєте на сторінці цікаві матеріали, є велика ймовірність, що виконавці не лише проставлять лайки, а й підпишуться на ваш обліковий запис.

Вартість співпраці залежатиме від кількості лайків, що замовляється. Як і у випадку з біржами мікрозавдань, тут не буде жодних гарантій, що хтось на вас підпишеться.

Сервіс №9 – Epicstar

Сервіс можна назвати одним із ефективних способів просування, якщо вам потрібні активні підписники Інстаграм. Активність на сторінці збільшується внаслідок замовлення реклами у блогерів. Сервіс не має класичних тарифних планів, ви не зможете розрахувати, скільки вам обійдеться просування. Все залежатиме від популярності обраного блогера та низки інших чинників.

Також враховуйте, що ви зможете вивчити докладну інформацію про блогерів (кількість підписників, активність тощо) лише після купівлі платної підписки.

Сервіс №10 – SMMFest

Якщо накрутка підписників Інстаграм платно вам не підходить, ви можете скористатися сервісом SMMFest. Відразу після реєстрації ви отримаєте на свій рахунок 50 монет. За них можна буде замовити лайки, коментарі та ін. Інші користувачі виконуватимуть ваші завдання та отримуватимуть за це монети. При цьому ви також можете стати виконавцем, щоб заробити необхідну кількість монет. Через це накрутку можна робити без вкладень.

Робота з сервісом вимагатиме від вас вільного часу. Як і на біржах тут немає гарантій результату. Не виключено, що підписники можуть відписатися після отримання монет.

Коли треба купляти підписників в Інстаграмі

Купити підписників Інстаграм варто при ситуаціях:

  • ✔️ Необхідно швидко збільшити аудиторію на каналі та підвищити продаж товарів та послуг.
  • ✔️ Потрібно вивести обліковий запис у топові позиції у пошуку соціальної мережі.
  • ✔️ Хочеться прискорити розвиток профілю з мінімальним вкладенням грошей та часу.
  • ✔️ Є бажання рекламувати товари/інших блогерів для отримання додаткового прибутку (більшість рекламодавців готові співпрацювати з обліковими записами, які мають 5000+ фоловерів).

Як підготувати сторінку в соціальних мережах до накрутки

Ефективність накрутки нових підписників залежатиме від правильної підготовки облікового запису. Ось кілька кроків, які варто виконати перед замовленням послуги:

  1. ⭐️ Заповніть інформацію про себе в соціальній мережі. Ви повинні максимально прописати особисту та контактну інформацію, яка може знадобитися вашим підписникам та потенційним замовникам товарів та послуг.
  2. ⭐️ Займіться оформленням своєї сторінки. Привабливий обліковий запис збільшує ваші шанси на те, що на сторінку почнуть підписуватись реальні користувачі. Виберіть правильний аватар (це може бути ваша фотографія або картинка, яка так чи інакше пов'язана з вашим бізнесом).
  3. ⭐️ Опублікуйте щонайменше 10 постів на сторінці. Кількість та якість постів – це те, по чому вашу сторінку оцінюють реальні підписники. Саме пости формують у клієнтів перше враження про вашу компанію. Пости не менш важливі і при накрутці. Пам'ятайте, що надходження великої кількості підписників на сторінку з сумнівним контентом або повною його відсутністю може викликати підозри в алгоритмів Інсти.

Кому варто купити реальних підписників Інстаграм

Замовити послугу накрутки підписників варто різним категоріям користувачів соціальної мережі. Здебільшого цими послугами користуються:

  1. ⭐️ Блогери. Ця категорія користувачів публікує контент у соціальній мережі для заробітку. Чим більше підписників на сторінці, тим активніше з блогером співпрацюватимуть рекламодавці. Як наслідок – збільшуватимуться доходи від реклами. Якщо ви блогер-початківець, то замовлення на накрутку може стати відмінним варіантом для швидкого старту в соціальній мережі.
  2. ⭐️ Бізнесмени. Інстаграм давно став зручною платформою для ведення бізнесу онлайн завдяки наявним інструментам та широкій популярності серед користувачів. Купити реальних підписників Інстаграм варто, якщо ви бажаєте привернути увагу до свого бренду. Чим більше людей підписано на сторінку, тим сильніше їй довірятимуть.
  3. ⭐️ Звичайні користувачі. Купівля підписників в Інстаграм у цьому випадку пов'язана із популярністю. Чим більше у вас підписників, тим активніше ваш обліковий запис пропонується у рекомендаціях.

Підсумок

Якщо ви хочете купити цільових підписників в Інстаграм, радимо робити це за допомогою перевірених сервісів. Наприклад, на LikesID замовники можуть розраховувати на гарантії результату протягом 30 днів із моменту замовлення послуги. Також тут можна вибрати відповідний пакет послуг залежно від кількості підписників, що залучаються. Не радимо замовляти відразу великі пакети для ще не розкручених облікових записів, так ви зможете уникнути можливих блокувань і банів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ