Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де у Львові провести дослідження викидів забруднюючих речовин в атмосферу

Лабораторія Компанії «Центр ЛТД» поповнилась ще одним сучасним приладом для інструментальних досліджень викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

Сьогодні у всьому світі клієнти шукають впевненості в тому, що їхнє  виробництво не наносить шкоди довкіллю, а продукція, чи використані  матеріали, відповідає їхнім безпековим очікуванням та природоохоронним вимогам. Це часто означає, що проба (зразок) продукції, окремі елементи довкілля (вода, ґрунт, повітря) чи викиди, скиди та відходи, які утворилися в процесі виробничої та господарської діяльності, відправляються в лабораторію для визначення його характеристик за стандартом або специфікацією. Для виробника або постачальника вибір технічно компетентної лабораторії зводить до мінімуму ризик отримання недостовірних результатів досліджень, що можуть спровокувати забруднення довкілля та сплати державі збитків.

Інструментальні дослідження викидів забруднюючих речовин в атмосферу є одним із важливих питань для уникнення непередбачуваних витрат підприємства за забруднення довкілля.

З метою підвищення технічної компетенції нашої лабораторії, Компанія «Центр ЛТД» нещодавно придбала новий портативний Газоаналізатор testo 340 для вимірювання О2, СО в широкому діапазоні, NO (в т.ч. NOниз), NO2, SO2, температури, розрахунку СО2 і основних теплотехнічних параметрів (альфа, лямбда , Q2, ККД). 

Газоаналізатор testo 340 призначений для застосування в теплоенергетиці, промисловості, екології та енергозбереженні. Сфера застосування газоаналізатора testo 340 - від котлів різної потужності до стаціонарних газотурбінних і дизельних агрегатів, двигунів, різних систем опалення, в тому числі потужних промислових пальників. Газоаналізатор testo 340 одночасно вимірює до чотирьох газових компонентів з можливістю замовлення п'ятого (замінного) сенсора.

Висока точність і простота в управлінні газоаналізатора testo 340 забезпечують ефективність і надійність при вимірюванні викидів, з метою проведення швидкої діагностики промислових паливних систем.

Прилад оснащений різними технічними функціями, що забезпечують безпеку і ефективність при проведенні пусконалагодження, настройки, оптимізації ККД, пошуку та усунення неполадок в процесі сервісного обслуговування промислових пальників.

Можливість поєднання різних газових сенсорів в аналізаторі testo 340 забезпечує найвищу універсальність при проведенні вимірювань на стаціонарних двигунах.

Вибираючи лабораторію для реалізації Ваших потреб у дослідженнях, ви повинні бути впевнені, що вони можуть забезпечити вам точні та надійні результати. Технічна компетентність лабораторії залежить від ряду факторів, серед яких і обладнання, що правильно обслуговується – відкаліброване і повірене.

Нагадаємо, що з метою підвищення якості послуг, довіри серед клієнтів, демонстрації професійної компетентності, здатності отримувати достовірні результати та визнання їх на міжнародному рівні,  ще у травні 2016 року випробувальна лабораторія Компанії  «Центр ЛТД» успішно пройшла акредитацію згідно вимог ISO 9001:2015 , у травні 2019 року – ISO 14001:2015  та вкінці 2020 року  – згідно вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 (в Україні) та  ISO/IEC 17025:2017 (на міжнародному рівні).

Отримавши атестати акредитації, лабораторія Компанії «Центр ЛТД» отримала офіційне визнання рівня якості послуг і компетентності в сфері акредитації, гарантії наявності стандартних процедур і правил для взаємодії з клієнтом, і управління лабораторією, яка претендує на звання беззаперечного лідера у своїй сфері.

Турбота про чисте довкілля – це передовсім якісні інструментальні дослідження і  своєчасні заходи, спрямовані на охорону і недопущення забруднення навколишнього природного середовища. 

Обирайте якісні лабораторні дослідження!

Олег Бота, директор Компанії «Центр ЛТД» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ