Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де в м. Львів швидка доставка суші та ролів – огляд закладів

Замовлення на приготування ролів та суші Львів приймає більшість закладів у сучасному місті. До того ж постійно відчиняються нові ресторани, які пропонують великий вибір страв паназіатської кухні. Тому варто ознайомитись с оглядом закладів, в яких обслуговування та якість їжі знаходяться на висоті.

Радуга сет - Abokado. Бесплатная доставка суши премиум качества Позняки,  Оболонь

Суші Мастер

Суші Мастер – це популярна в Україні в закордоном мережа закладів паназіатської кухні. Це означає, що тут можна спробувати не лише суші та роли, а й традиційнi тайські та китайські закуски. Меню досить різноманітне, тому кожен може обрати те, що буде йому до смаку.

Вартість їжі в закладах цієї мережі досить низькі, тому клієнти часто обирають саме Суші Мастер, а не конкурентів. Також варто відзначити наявність постійних акцій, які розповсюджуються не лише на суші та роли, а й на багато інших позицій. Завдяки цьому за зниженими цінами можна придбати воки, салати та десерти. Для іменинників також діє спеціальна знижка 20%, яку можна використати в день свого народження, за 3 дні до нього або після.

Окремо необхідно відзначити доставку. Якщо вартість замовлення не менше 200 грн, кур’єр доставить його безкоштовно протягом 60-90 хвилин. Також за бажанням страви можна забрати самостійно.

Орігамі

Цей заклад пропонує досить великий вибір страв. Тут можна замовити суші, роли, салати, піцу та багато іншого, що допоможе зробити стіл більш різноманітним. Оскільки ресторан обирає перевірені рецепти та якісні інгредієнти смак страв завжди на висоті.

Серед найпопулярніших рол «Філадельфія» та «Дракон». Кухар ніколи не шкодує сиру, авокадо та морепродуктів. Саме тому багато клієнтів закладу звертаються сюди повторно.

Доставка також досить швидка. Лише іноді можливі затримки, адже у великому місті не завжди вдається спрогнозувати ситуацію на дорогах. Але в будь-якому випадку їжу доставлять свіжою та з тією температурою, яка має бути під час сервірування.

Sushi Go

Головна спеціалізація закладу – саме суші та роли. Але також тут можна замовити різні види воків, супи десерти та салати. Всі страви готують за перевіреними рецептами та лише з використанням свіжих інгредієнтів. Приготування страв починається лише після оформлення замовлення. Потім їх швидко пакують, завдяки чому зберігається оригінальний смак їжі.

Але головна особливість ресторану полягає в швидкій доставці. Зазвичай їжу привозять вже через 30-40 хвилин після оформлення замовлення. В разі затримки клієнта обов’язково попереджають.

Смакі-Макі

Цей заклад також пропоную спробувати страви японської кухні. В меню великий вибір суші, воків, ролів та великих сетів. Але якщо комусь з відвідувачів захочеться замовити піцу, це також можливо. Саме великий асортимент страв робить замовлення зручними, особливо, якщо необхідно задовольнити різні смаки.

Якщо клієнт проживає недалеко від центру, кур’єр приїде протягом 30-40 хвилин. При замовленні доставки за місто доведеться почекати трішки довше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ