Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Денисов: У пулі телеканалів Футбол буде 7 клубів, з рештою веде переговори 2+2

Клубам УПЛ так і не вдалося домовитися про єдиний телепул. Про це повідомив директор телеканалів Футбол 1/2 Олександр Денисов.

"Пул, про який так довго говорили в Прем'єр-лізі, не відбувся - клуби не віддали свої медіаправа УПЛ. Це не відбулося в силу багатьох причин. Тому на сьогодні телевізійні права знаходяться у клубів, і кожен з них вирішує самостійно з ким із телетрансляторів укладати контракт", - пояснив він.

"Ні медіправ на території України, ні міжнародних прав у прем'єр-ліги немає. Відповідно, телеканали укладають контракти з клубами самостійно. Угоди включають в себе всі типи прав, в тому числі і міжнародні. Таким чином, після договорів з українськими клубами, реалізація даних прав лягає виключно на плечі телетрансляторів", - додав Денисов.

Він також не виключив варіант, що розповсюджувати контент за кордон телеканали Футбол будуть в співдружності з телеканалом 2+2.

"Можливий навіть такий варіант, що розповсюджувати контент за кордон ми будемо в співдружності з нашим партнером - телеканалом 2+2". Телеканали Футбол 1 / Футбол 2 зараз знаходяться на стадії укладання довгострокових контрактів з клубами УПЛ", - зауважив він.

"У нашому пулі буде сім клубів - Олександрія, Ворскла, Зоря, Зірка, Олімпік, Сталь і Шахтар, у свою чергу наші колеги ведуть переговори з рештою п'ятьма клубами - Волинь , Динамо, Дніпро, Карпати і Чорноморець, - сказав Денисов, слова якого наводитьофіційний сайт телеканалу Футбол.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ