Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Депутатам не вдалося подолати одне вето Садового – забракло одного голосу

Сьогодні, 20 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати не змогли подолали вето міського голови щодо протесту прокурора проти приватизації способом викупу ТзОВ «Чудо Тур» нежитлових приміщень на пл. Ринок, 7 загальною площею 16,4 кв. м. За таку ухвалу проголосували лише 60 депутатів. Депутатам забракло одного голосу, адже для подолання вето міського голови потрібно було на 61 голос.

Депутати на минулому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради, 29 вересня, задовольнили протест прокурора з цього питання, однак Андрій Садовий скористався своїм правом вето.

Юридичне управління Львівської міської ради вважає, що протест прокурора потрібно задовольнити, адже орендар, всупереч закону, провів перепланування приміщення на пл Ринок без відповідних на те дозволів.

В зауваженнях прокурор Львова йдеться про вимогу виключити приміщення на пл Ринок, 7 з переліку об’єктів комунальної власності, які можна приватизувати способом викупу. Орендарем цього приміщення на сьогоднішній день є ТзОВ «Чудо Тур».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ