Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Депутати Львова змінили замовника на спорудження пам'ятника депортованим українцям

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 17 травня, під час засідання сесії внесли зміни до ухвали «Про спорудження пам'ятника для відзначення 60-річчя депортації українців з території сучасної Польщі». «За» проголосувало 43 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.

Депутати своїм рішенням змінили замовника на проектування та будівництво пам'ятника. Раніше замовником визначили Об'єднання товариств депортованих українців із Лемківщини, Надсяння, Холмщини і Підляшшя. Відтепер – це Галицька районна адміністрація.

В інформаційній довідці сказано, що з метою відзначення 75-річчя  депортації українців з території сучасної Польщі, враховуючи звернення Об’єднання товариств депортованих українців Закерзоння до Львівського міського голови про надання фінансової допомоги у спорудженні пам’ятника жертвам депортації 1944-1951 років із Лемківщини, Надсяння, Холмщини і Підляшшя (вх. № 2-4280-001 від 22.02.2017 р.), відповідно до проекту ухвали, функції замовника  на будівництво пам'ятника покладаються на Галицьку районну адміністрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ