Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти та громада Підберізців отримають неймовірний подарунок від св. Миколая

У неділю мешканці Підберізцівської громади отримають надзвичайно необхідний та важливий об’єкт соціальної інфраструктури, про це інформує кореспондент Гал-інфо.

Фото Гал-інфо

Вчора голова Підберізцівської сільської територіальної громади Василь Коваль та депутат Львівської міської ради від “Європейської солідарності” Олексій Різник проінспектували важливий об’єкт будівництва, на який уже кілька років з нетерпінням очікує громада.

“Ми працювали важко і довго. Маю надію, що результати нашої клопіткої праці не залишаться поза увагою і будуть максимально корисними громаді. Велика вдячність людям, які доклались до реалізації цього проєкту. 

Олексій Різник. Фото Гал-інфо

Думаю, що завдяки йому, ми частково зможемо вирішити зокрема проблеми міста Винники та Львівської міської територіальної громади вцілому.

Сьогодні ми здійснили останню інспекцію. Все побачили на власні очі, та перевірили. Можу сказати, що цей об’єкт готовий. Цього року і Підберізці, й усі причетні до цього дійства були чемні, тому в цю неділю, 19 грудня, ми з нетерпінням чекаємо на св. Миколая. І я впевнений, що він за нас не забуде”, - зазначив в коментарі Гал-інфо Олексій Різник. 

Фото Гал-інфо.

“Ми знаходимось з вами в селі Підберізці на вулиці Шевченка. Цей чудовий об’єкт був побудований фактично з нуля. На його реалізацію пішло рівно рік інтенсивних робіт та багато зусиль.

До будівництва були залучені кошти із різних джерел, зокрема як місцевого бюджету, так і кошти обласного та державного рівнів.. Активну участь в будівництві взяв місцевий бізнес. Окрема подяка Григорію Козловському, Максиму Козицькому, Ірині Гримак за допомогу у реалізації проєкту та депутатам Львівської міської ради від “Європейської солідарності” Олексію Різнику та Юрію Ломазі, які були натхненниками цього проєкту й усіляко сприяли його реалізації. 

Василь Коваль. Фото Гал-інфо

Роботи велись практично цілодобово без вихідних. Завдяки злагодженій роботі підрядника і місцевого самоврядування ми досягли неймовірного результату. Запрошуємо мешканців громади та всіх охочих, цієї неділі на урочисте відкриття”, - розповів Василь Коваль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ