Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти - наша рушійна сила - Петро Адамик

У Львові до Дня Конституції України відбувся захід "Модель місцевого самоврядування". Студенти юридичних факультетів Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Київського національного університету імені Тараса Шевченка формували модель місцевого самоврядування, спілкувалися про творення демократії та важливість розвитку громадянського суспільства. 

Студенти в Україні завжди були рушійною силою надзвичайно важливих змін - каже голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик.

"Студентство завжди було і буде провідником позитивних соціальних змін, рушійною силою суспільства, активним учасником державного будівництва. Вкотре переконався у цьому під час освітньої гри “Демократія” зі студентами зі Львова, Києва та Харкова, яка відбувалась у стінах Львівської міської ради. Також ми обговорили й сильні та слабкі сторони сучасної політичної системи. Наша молодь надзвичайно свідома. Вони активні та талановиті. Вони долучаються до різноманітних ініціатив та проєктів, які допомагають розвивати нашу країну та наші громади. Надзвичайно важливо, що наші студенти цікавляться політичними процесами та чітко усвідомлюють, що демократичні цінності – це єдиний вибір українців. Пишаюся ними", - додав Адамик.

Додамо, програма заходу складалась з двох частин: панельної дискусії та модельного засідання місцевого самоврядування для студентів на прикладі настільної гри "Демократія" в сесійній залі Львівської міської ради, а на завершення учасники та учасниці отримали подарунки від організаторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ