Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для Антикорупційного бюро готують окремий спецназ

Для Антикорупційного бюро готують окреме Управління спецоперацій, бійці якого зараз проходять інтенсивні тренування. Про це розповіла прес-служба НАБУ.

Перші бійці цього управління зараз проходять інтенсивні тренування і почнуть роботу одразу після обрання антикорупційного прокурора та формування Антикорупційної прокуратури.

Загалом до управління вже набрали 34 працівники. В цілому їх чисельність має сягнути 90 осіб.

Серед людей, які пройшли конкурс, є і майстри спорту зі стрільби, самбо, дзюдо, боротьби, боксу, кікбоксингу, багатоборства тілоохоронців.

Як розповів заступник директора НАБУ Анатолій Новак, з наявної кількості бійців уже можна "сформувати бойові групи, що здатні виконувати обов’язки, покладені на Управління спецоперацій".

"Процес навчання-тренування відбуватиметься за напрямками: загальна та спеціальна фізична підготовка, в тому числі рукопашний бій, вогнева підготовка, спеціально-інженерна, військово-медична, тактична підготовка тощо", – розповів Новак.

Як відомо, Управління спецоперацій НАБУ створюють для проведення затримання злочинців, охорони учасників кримінального судочинства та працівників Бюро.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ