Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця тижня вулицю Курмановича відкриють для проїзду

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, цього тижня повністю відкриють для проїзду вул. Курмановича. Також міський голова наголосив, що всі проекти доріг у Львові проходять державну експертизу, а тендерні процедури відбуваються в системі «ProZorro». Про це інформує 21 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

«Є проект, державна експертиза, тендерні процедури проведені через „ProZorro“. Деякі люди дуже би не хотіли, щоб це робилося, а простіше говорити, як у нас все погано з дорогами. Натомість ми робимо і Шевченка, і Бандери, і Пекарську. От Курмановича плануємо вже у п’ятницю відкрити повністю для проїзду на Левандівку», — сказав Андрій Садовий в ефірі радіо «Люкс ФМ».

Нагадаємо, завершується капітальний ремонт вул. Курмановича на відрізку від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської. Перший відрізок — від вул. П'ясецького до вул. Данила Апостола вже відремонтований і відкритий для проїзду раніше. Замовник робіт — департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР, виконує роботи компанія «Онур». Загальна вартість капітального ремонту вул. Курмановича — 113,9 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ