Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Тустані курсуватиме прямий автобус зі Львова

Сьогодні, 24 травня, відновив роботу автобусний маршрут Львів-Східниця-Урич. Про це інформує ЛОР.

Доїхати до фортеці без пересадок можна буде у п'ятницю, суботу та неділю.

Зі Львова автобус відправляється з площі Двірцевої двічі на день, о 9:00 і 14:00 годинах. Зупиняється автобус неподалік скель Тустані. Відправлення назад о 11:50 і 16:50 годинах. Проміжні зупинки автобуса є у Східниці й Трускавці.

Організовує перевезення Львівське АТП 14631.

Нагадаємо, що наскельна фортеця “Тустань” XIII-XVI століть є унікальною пам’яткою природи та будівництва, яка не мала аналогів у Європі. Фортеця діяла як потужний оборонний, митний та адміністративний центр. Комплекс був вершиною майстерності тогочасних будівничих. Нині відвідувачі можуть побачити скелі із залишками фортеці, прогулятися промаркованим маршрутом довкола скель та піднятися на них. Усі скарби, знайдені археологами, доступні для огляду в унікальному мультимедійному музеї Тустані.

Додатково з 03 по 07 червня комунальний заклад Львівської обласної ради у співпраці зі Сколівською міською радою організовує конкурс-квест для учнів 7–8 класів «Стежками середньовічної Тустані». Для участі у квесті потрібно зібрати команду до 10 осіб і до 31 травня 2024 року надіслати заявку на скриньку [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ