Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Добродомов: Львів буде першим містом без корупції

Народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов переконаний, що лише нові люди при владі зможуть навести лад у Західній столиці України. Таку думку він висловив у програмі «Новини» в ефірі телеканалу Інтер. Повідомила прес-служба "Народного контролю".

«За останні десять років у Львові нічого не змінилося. Для туристів столиця Лева – це вітринне місто, а Андрія Садового сміливо можна назвати мером Площі Ринок та центральних вулиць. Тим часом, на Сихові, Левандівці чи у Рясному Садового вже з десять років не було. У цих районах і далі сила-силенна комунальних, тарифних проблем», - зазначив Дмитро Добродомов.

Крім того, він наголосив, що «Самопоміч» Садового – це партія чиновників Львівської міськради, діяльність якої у місті практично паралізована. «У листопаді минулого року з десяток партійців стали народними депутатами. Більше того, дехто з них балотуватиметься на посаду мера в інших містах України», - наголосив Дмитро Добродомов.

Він також додав, що у Львівську міську раду потрібно заводити людей з громадського середовища, аби вони приймали та реалізовували правильні управлінські рішення.

Дмитро Добродомов переконаний: Львів можна зробити першим містом без корупції. «Нам потрібно робити прецеденти і показувати приклади боротьби з корупцією на місцях. У Львові за десять років у цьому плані нічого не змінилося. Перше, що слід зробити - впровадити публічні та прозорі конкурси  на посади керівників департаментів у Львівській міській раді, використання бюджетних коштів має контролювати громада, тендери мають бути прозорими. У Львові дуже активні громадські організації, які б могли все це контролювати. Все це можна зробити – було б бажання», – підсумував Дмитро  Добродомов. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ