Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директорка з управління персоналом в EVA увійшла до ТОП-5 найкращих HRD

HR-директор Лінії магазинів EVA Інна Печериця увійшла до шорт-списку рейтингу найуспішніших директорів з управління персоналом за версією бізнес-медіа бюро ekonomika+.
HR-директор Лінії магазинів EVA Інна Печериця

Видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших» від багатопрофільного бізнес-медіа бюро ekonomika+ оприлюднило рейтинг ТОП-30 найуспішніших директорів з управління персоналом. За результатами онлайн-голосування та голосування членів авторитетного журі, HR-директор Лінії магазинів EVA Інна Печериця увійшла до шорт-списку — ТОП-5 найкращих HRD  в українському рітейлі.

Оцінювання кожного кандидата проводилось за допомогою онлайн-голосування. Проте 60% оцінки було сформовано за участі експертного журі, що враховувало якість внутрішніх комунікацій, якість корпоративних освітніх програм навчання та розвитку персоналу, якість соціальних програм HR та їх користь для суспільства, інноваційні рішення у сфері управління персоналу. 

У HR-сфері Інна Печериця працює 18 років, одинадцять з яких у ТОВ “РУШ” (Лінія магазинів EVA), займаючи посаду директорки з управління персоналом. До цього сім років була на аналогічній посаді в компанії Comfy. У Лінії магазинів EVA починала зі створення ефективної команди для виконання стратегії компанії — відкривати по 180 магазинів на рік. Зокрема, завдяки і її зусиллям сьогодні в мережі вже понад 1000 магазинів.

Зараз HRD Лінії магазинів EVA разом з командою займається розробкою та впровадженням кількох програм, які покликані підвищити ефективність роботи співробітників і заохотити їх корпоративну поведінку.

 «Коли ти працюєш в компанії, яка є лідером дрогері-ринку, то і в першу чергу треба формувати успішну та амбітну команду, здатну відкривати по 180 магазинів на рік, забезпечувати безперебійні онлайн-продажі, розвивати логістичну інфраструктуру та вирішувати багато інших важливих завдань. Що стосується рейтингу, то це вже результат нашої діяльності і я вдячна експертам і учасникам онлайн-голосування, які високо оцінили професійність команди Лінії магазинів EVA та якість HR-проектів», — зазначила Інна Печериця, коментуючи оцінку експертів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ