Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Фан-зона на проспекті Свободи унеможливить роботу Львівської опери, - Тадей Едер

Вчора, 29 вересня, під час сесії Львівської міської ради генеральний директор Львівського оперного театру Тадей Едер звернувся до керівника департаменту Євро-2012 Львівської міськради із запитанням про те, як має працювати опера під час фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу - «Євро-2012».

За словами Олега Засадного на час проведення Євро-2012 на проспекті Свободи розмістять велику фан-зону, а перед приміщенням театру встановлять екрани для прямої трансляції матчів.

«Робота Львівської опери на той час буде неможливою. Як в такому випадку робити постановки? Крім того, за два роки, поки Україна готується до Євро-2012, Львівський оперний театр не отримав від держави на підготовку жодної копійки», - повідомив Тадей Едер.

Львівська опера є одним із найкращих театрів Європи і відвідують її іноземці та туристи. Окрім того, депутати нагадали Засадному, що футбольні фанати це зовсім не інтелігенти, а тому варто остерігатися актів вандалізму в місті.

Нагадаємо, що Андрій Садовий порадив Тадею Едеру переадрусувати це питання до віце-прем'єр-міністра України Бориса Колеснікова, який незабаром приїде до міста, аби подарувати театру другу партію інструментів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ