Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Спорт

ФК "Карпати" отримав особливі умови оренди

Сьогодні, 6 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про затвердження особливих умов договору оренди № Г-6508-8 з ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати». Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Це на виконання ухвали, яка нещодавно розглядалась на сесії – затвердження особливих умов договору, який передбачає процедуру користування, а також розірвання договору в разі певних умов», - розповіла Інна Свистун, начальник управління комунальної власності ЛМР.

«ФК «Карпати» був, є і буде. Надаючи футбольному клубу «Карпати» стадіон «Україна», ми свідомі того, що це рішення надзвичайно важливе для громади міста Львова. Дай Бог, щоб ФК «Карпати» був завжди у Вищій Лізі і займав найвищі позиції. Ми повинні підтримувати наші футбольні команди. Ми у Львові сьогодні маємо достатньо багато футбольних команд. Я би хотів, щоб це рішення давало гарантії футбольному клубу нормально планувати свій завтрашній день на рік-на три. Треба так прописати, щоб не було узурпації влади. Якщо на цьому стадіоні треба повести футбольний матч для іншої команди, щоб така можливість була, але щоб ФК «Карпати» мав гарантовану можливість на цьому стадіоні виступати. Це важливо для громади міста Львова, це славна історія нашого міста. Тому прошу цей момент якісно прописати», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, депутат міської ради Григорій Козловський запропонував з голосу три поправки, погоджені з усіма футбольними клубами та міською радою. Одна з правок – це термін 1 липня.

«Озвучені правки мають право на життя. Попрошу це редакційно правильно прописати, бо «Карпати» були, є і будуть. Ми повинні допомагати «Карпатам», але виключно в інтересах громади міста Львова і відповідно до чинного законодавства», - додав міський голова Андрій Садовий.

Відтак, рішення проголосували з озвученими зауваженнями та доповненнями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ