Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фонд держмайна України оголосив аукціон з приватизації львівського “Інституту конвеєробудування”

Регіональне відділення Фонду державного майна у Львівській, Закарпатській та Волинській областях пропонує інвесторам придбати контрольний пакет акцій ПрАТ “ПКІ конвеєробудування”, розташованого у місті Львів, у рамках кампанії малої приватизації.

25 лютого 2021 року спливає термін реєстрації на аукціон з приватизації контрольного пакета акцій ПрАТ “Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування”. Фонд держмайна пропонує майбутнім інвесторам 72,692% акцій підприємства за стартовою ціною 236,14 тис. гривень.

До складу об’єкта входить 19 будівель у Львові загальною площею у 5378 кв.м. На підприємстві наразі працює 22 людини. Згідно з умовами приватизаційного аукціону, новий власник має зберегти основний напрям роботи підприємства протягом п’яти років та не скорочувати колектив впродовж 6 місяців.  

ПрАТ “Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування”, розташований у центральній частині Львова поряд з Краківським ринком, був заснований у 1965 році. Підприємство є унікальним для України, адже займається виробленням та розробкою транспортних систем та підіймально-транспортного обладнання неперервної дії.

Серед клієнтів львівського Інституту конвеєробудування — компанії автомобільної галузі, машинобудування, будівельної, легкої та харчової промисловості, що працюють на теренах України, Білорусі, Польщі та інших держав.

Більше про приватизацію у Львові дивіться у Блозі прозорої приватизації на YouTube-каналі Фонду державного майна.

Дата аукціону: 26 лютого 2021 року.

Стартова ціна пакету акцій: 236 140 гривень.

Детальніше про ПрАТ “ПКІ конвеєробудування” можна дізнатися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ