Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Галицька райадміністрація віддасть «улюбленій» фірмі на роботи ще 548 тис грн

Мова про приватне підприємство "ВКВ-Сервіс", яке упродовж останніх років регулярно перемагало у закупівлях, що організовувались структурними підрозділами Львівської міськради: передусім, райадміністраціями - Галицькою, Личаківською, Франківською, Залізничною, Сихівською.

За їхніми результатами, зокрема, Галицька райадміністрація уклала з ПП "ВКВ-Сервіс" загалом 26 угод на суму 6,6 млн грн (сім договорів було підписано лишень з початку цього року: чотири за результатами відкритих торгів, інші три – за результатами допорогових закупівель), Личаківська райадміністрація уклала 10 угод на суму 2,7 млн грн, Залізнична райадміністрація – 5 угод на суму 1,1 млн грн.

Згідно відомостей у відкритих джерелах, востаннє ПП "ВКВ-Сервіс" перемогло у спрощеній закупівлі, що була оголошена Галицькою районною адміністрацією Львівської міської ради 21.09.2021 року. Стосується вона капітального ремонту об'єктів благоустрою на вул. І. Франка, 150 у м. Львові. Очікувана вартість закупівлі даних робіт складала 568`288 грн.

Водночас з копії протоколу щодо прийняття рішення уповноваженою особою (Федірко К.В.) відомо, що переможцем даної спрощеної закупівлі ПП "ВКВ-Сервіс" (що запропонувало 548 тис грн) було визначено 01.10.2021 року.

Зазначимо, що станом на даний час (починаючи з червня 2016 року) ПП "ВКВ-Сервіс" загалом перемогло у 116 закупівлях на суму 20,73 млн грн. Фактично половина з них – це закупівлі, що організовувались райадміністраціями Львівської міськради.

В основному йдеться про угоди, які стосувалися надання послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території районів Львова, послуг з виготовлення та встановлення зупинок громадського транспорту (павільйонів очікування громадського транспорту), послуг з виготовлення, встановлення, ремонту та фарбування турнікетної огорожі, стальних стовпців для обмеження паркування транспорту та інших металевих конструкцій, послуг з фарбування елементів благоустрою.

Разом з тим ряд фактів свідчить про те, що підприємство доволі часто перемагало нечесним способом, брало (та продовжує брати) участь в антиконкурентних узгоджених діях.

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544), що спеціалізується на виробництві електроосвітлювального обладнання, було створено у 2010 році. Адреса підприємства - Жовківський р-н, с. Звертів, вул. УПА, буд. 101. Керівником, засновником та бенефіціарним власником підприємства є Клименюк Дмитро Олександрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ