Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Голодна туса" у Львові: як продовжилася історія скандалу

Організатор гучної вечірки “голодна туса” у Львові Олександр Заліско, який влаштував її у день пам'яті жертв Голодомору, зняв відозвернення, у якому попросив пробачення перед тими, чиї почуття “зачепив”,

Про це інформує УНН.

Відеозвернення блогер опублікував у інстаграмі.

Зокрема Заліско опублікував скріншот повідомлення про виклик у відділення поліції і вибачився перед тими, чиї почуття “зачепила” його вечірка.

“У тих, чиї зачепив почуття, я прошу вибачення. Але не у тих, хто просто підтягнувся на шум”, — заявив блогер.

Також, він попросив підписників не “хейтити” блогерів, які прийшли до нього на день народження.

Варто зауважити, що український бренд чоловічого одягу "Andreas Moskin", мережа магазинів METRO Україна, "Нова пошта", "Київстар", мережа магазинів "Єва", торгова марка "Флінт", "Розетка", "Фокстрот" та JYSK Ukraine відмовилися від співпраці з блогерами, які були присутні на дні народження Олександра Заліска 27 листопада. Представники компаній заявили, що поведінка лідерів думок у День пам'яті жертв Голодоморів була неприйнятною. Про це пише OBOZREVATEL.

Також поліція після інциденту склала протокол за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей)  Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу  у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Водночас комісія ТЕБ і НС закрила Будинок вчених, де відбувалася вечірка, на карантин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ