Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голосування за Луценка-генпрокурора очікується вже сьогодні

"Юрій Луценко мчить на посаду генерального прокурора голосами одіозного олігарха, борги якого перед бюджетом досягають 20 мільярдів гривень, а справу про замах на адвоката Карпенка так і не було завершено", - про це на ФБ написав народний депутат Сергій Лещенко.

"Результати голосування за закон про призначення Луценка генеральним прокурором: група Коломойського "Відродження" дала 20 голосів, ще 5 позафракційних депутатів з групи Коломойського (Батенко, Дідич, Дубінін, Денисенко, Шевченко). Плюс 14 голосів дала група газових олігархів "Воля народу", які облизуються на державну компанію "Укргазвидобування".

Разом 39 голосів з 258 за "закон Луценка" дають два олігархічні клани. Я не вірю в незалежність генерального прокурора, заради якого зламали через коліно парламент, витерли ноги об Конституцію і міжнародні зобов'язання України, а основні голоси за це дали два олігархічні клани. Ціна цих вчинків неминуче наздожене головного ідеолога процесу - президента Петра Порошенка", - вважає Сергій Лещенко.

Згодом Сергій Лешенко зробив ще один пост на ФБ:

"Якою ціною стає Луценко генеральним прокурором. Я вже писав про те, що Коломойський дав за "закон Луценка" 25 голосів, а газові олігархи з групи "Воля народу" покрили решту, якої не вистачало.

Намагалися з Юрієм Левченком зареєструвати проект постанови про скасування голосування за "закон Луценка". Те, що передбачено статтею 48 регламенту. Робили для того, щоб зупинити візування закону спікером.

Але от біда - в секторі реєстрації "раптово" зник інтернет, а внутрішня база парламенту перестала працювати, і... нічого неможливо зареєструвати. Поки розбиралися, Парубій зробив свою справу. Щойно підійшов до нього - "закон Луценка" ним вже завізований та направлений до Порошенка на підпис. Ось такий у нас новий спікер - "розводить" не гірше за Гройсмана!

Голосування за Луценка-генпрокурора очікується сьогодні ж о 16 годині".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ