Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google виділить 2 млн для цифрової освіти українців

Google надасть 2 мільйони доларів на цифрову освіту для українців та 50 тисяч ліцензій Workspace для уряду. Про це домовилися під час зустрічі з командою компанії, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Фото - соцмережі Михайла Федорова

“Сервіси Google вже стали частиною інфраструктури Мінцифри. Тепер й інші державні установи зможуть працювати швидше, попри обстріли та постійні загрози кібератак росіян. Цьому допоможуть 50 000 ліцензій Google Workspace, якими органи влади зможуть безоплатно користуватися цілий рік”, — зазначив міністр.

Також Google, за словами Федорова, підтримує розвиток цифрової грамотності українців та сферу освіти. Новий грант на 2 мільйони доларів спрямують на навчання українців цифровій грамотності, подолання цифрового розриву та масштабування платформи Дія.Цифрова освіта.

“Запустимо англомовну версію порталу з програмами рескілінгу, персоналізованими навчальними траєкторіями з елементами АІ, а також рекомендаціями щодо працевлаштування. Це дозволить у майбутньому багатьом знайти затребувану роботу та зробити внесок в економічне відродження держави”, — пояснив Федоров.

Amazon на підтримку України надає 75 млн доларів - Федоров

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ