Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Готель міноборони "Власта" виставили на продаж

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці начальник регіонального відділення ФДМУ у Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець, готель міноборони "Власта" виставили на продаж.
Ілюстративне фото

"Готельєри - розглядайте і заб'юджетовуйте купівлю одного з найперспективнішого готельного комплексу Львова, виходячи з його локації.

А ще пропоную розглянути об'єкт для купівлі бізнесу,  який релокувався до Львова або планує і запросив переїхати своїх працівників з інших регіонів. (Комбінація офісу і житла)", - зазначив Калинець.

Довідка.

"Власта" — двозірковий готель у Львові, (повна назва — Державне підприємство Міністерства оборони України Готель "Власта"). Розташований в кілометрі від історичної частини міста, перед стадіоном СКА, за адресою вул. Клепарівська, 30.

12-поверхову будівлю готелю «Власта» спорудили в 1976 році (архітектори Олександр Гукович та Алла Сімбірцева). На початку 1990-х готель було перейменовано (колишня назва «Росія»). У 2021 році Міністерство оборони України заявило про намір продати готель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ