Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Громадські організації Львівщини оприлюднили звернення до Президента України, ВРУ та КМУ з вимогою розірвати угоду від 4 січня 2006 між НАК “Нафтогаз та РАТ “Газпром”

Громадські організації Львівщини оприлюднили звернення до Президента України, ВРУ та КМУ з вимогою розірвати угоду “про врегулювання відносин у газовій сфері” від 4 січня 2006 між НАК “Нафтогаз та РАТ “Газпром” через недоречність підписання цього контракту. НАК “Нафтогаз” вже має контракт із РАО “Газпром”, який є чинним до 2010 року і за яким ціна є сталою і дорівнює 50 доларів за 1000 кубометрів газу – наполягають представники громадських організацій.
“Це питання необхідно терміново вивести із політичної площини стосунків Україна – Росія і перевести у площину стосунків НАК “Нафтогаз та РАТ “Газпром”, — йдеться у заяві.
Під зверненням наразі підписалися ГО “Об’єднання підприємців Львівщини “Крок”, ЛОО ВГО “Товариство українських офіцерів” та ЛОО ВТ “Лемківщина”. Підписанти вимагають також провести експертну оцінку угоди і сподіваються, що невдовзі до них приєднаються й інші громадські організації.
“Ми не проти Президента України Віктора Ющенка, але нехай він прокинеться”, — сказав сьогодні, 17 січня, під час прес-конференції голова правління ГО “Об’єднання підприємців Львівщини “Крок” Михайло Мужилівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ