Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман та Аваков одночасно відвідували Пінчука - "Схеми"

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков одночасно відвідували олігарха Віктора Пінчука увечері 14 червня. Про це повідомляє "Громадське" із посилання на розслудуванні "Схеми: корупція в деталях".

За даними журналістів, першим на територію заміського маєтку Пінчука заїхав кортеж з двох автомобілів, яким користується Аваков. Неподалік від будинку олігарха їх зустрів позашляховик, який зазвичай супроводжує кортеж Віктора Пінчука. Він і завів його на закриту територію.

Через дві години після цього до воріт Пінчука під’їхав Mercedes, яким, за даними джерел Схем у правоохоронних органах, користується прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Mercedes, яким користується сам міністр Аваков

Певний час Гройсман і Аваков були у гостях у пінчука одночасно. Потім з території маєтку Пінчука виїхало авто охорони Авакова а потім і сам міністр (за чотири години після заїзду).

За хвилин 40 після нього з маєтку виїхав і прем’єр.

Mercedes, яким користується прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Ані Гройсман, ані Аваков не пояснили журналістам свій візит до олігарха.

Через день після візиту до Пінчука Гройсман взяв участь у прямому ефірі одного з телеканалів олігарха. А за тиждень після гостин Гройсман опублікував відеоролик, де його вихваляє експрезидент Польщі Олександр Кваснєвський, а нині — голова спостережної ради форуму YES, який в Україні щороку організовує олігарх Пінчук.

Громадське.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ