Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман заявив, що його уряд буде ефективним

Кандидат на посаду прем'єра Володимир Гройсман заявляє, що його уряд буде ефективним і відновить економічне зростання. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради у понеділок.

"У разі, коли буде створений, як ви сказали, уряд Гройсмана, цей уряд буде публічним, ефективнім, відкритим, реформістським, буде здатен стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями, потурбується і про аграріїв, і про шахтарів, і про пересічного українця. Це завдання має виконати уряд", - наголосив Гройсман.

"За уряд, який матиме підтримку парламенту, незалежно від коаліції, опозиції, а буде налаштований на те, щоб забезпечувати єворінтеграцію нашої країни і матиме підтримку парламенту і якщо буде підтримка коаліції щодо моєї кандидатури з пропозиціями, які я вніс, і ми сьогодні обговорюємо по кандидатах на ті, чи інші позиції по міністерствах, цей уряд буде ефективним", - додав він.

"А за мною не заіржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу, я не раз це доводив", - додав Гройсман.

Як відомо, 10 квітня глава уряду Арсеній Яценюк заявив, що подає у відставку з посади прем'єра. При цьому Яценюк наголосив, що парламентська фракція Блоку Петра Порошенка висунула на посаду глави урядуВолодимира Гройсмана.

"Зробивши усе для стабільності  і спадкоємності курсу, заявляю про рішення передати  обов'язки керівника уряду України", - заявив Яценюк. 

Раніше Яценюк висував умовою для своєї відставки подану та узгоджену кандидатуру нового глави уряду, якому зможе "передати повноваження".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ