Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хлопець, який вирізав собі очі, пережив стрес - йому відмовила дівчина

Як розповів сьогодні, 12 липня, в коментарі Гал-інфо капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк, чоловік, який нещодавно у Львові вирізав собі очі уламком скла, немає жодного стосунку до молодіжної спільноти УГКЦ.

Він розповів, що через цей трагічний випадок мав розмову із духівником спільноти Українська молодь Христові.

«Я попросив його коментаря і в приватній розмові він мені пояснив, що ця особа не має жодного стосунку до спільноти Українська молодь Христові. Цей чоловік був дотичним до цієї спільноти через свою дівчину, яка належала до неї. І він неодноразово пропонував їй одружитися, однак вона відчувала душевний трепет, тому відкладала свою згоду на одруження. Він неодноразово говорив про те, що має якісь видіння Діви Марії та Христа. Цей чоловік, який позбавив себе зору, проходив лікування, маючи душевні відхилення. Можливо, відбулася чергова ремісія, і він на релігійному ґрунті вчинив собі такий акт, а чергове відхилення пропозиції одружитися стало таким собі стрес-фактором», - розповів отець Павло.

Він також додав: «Ми в даному випадку говоримо, що коли він робив, то він не був до кінця свідомий того, що він робить, тому ми не можемо говорити про спокушення Господа Бога. Господь Бог не хоче від нас такої жертви, він хоче, як говорить Давид у 50 псалмі, «серця сокрушенного» і це основне, що хоче Господь. Коли людина показує йому своє сокрушенне серце - це є достатня жертва. А таку криваву жертву, яка Богові не потрібна, Бог її не приймає».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ