Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Герич: Смерть Федоришина була не насильницькою і при свідках

За наслідками медичних обстежень вдалося остаточно встановити, що смерть відомого у Львові підприємця Богдана Федоришина наступила у наслідок хронічної хвороби серця та раптового інфаркту міокарда, що могло бути пов’язано із різними зовнішніми чинниками: надміром емоцій, куріння, тиск, погода і т. д. — розповів „Гал-info” керівник управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ігор Герич.
„Як відомо, у Федоришина вже раніше було два інфаркти та операція на серце. Не зважаючи на цю операцію, фактично система кровопостачання серця була зруйнована” — стверджує Ігор Герич. Він підкреслив, що лікарі не знайшли жодних слідів деформації органів, що виключає версію про насильницьку смерть.
„Однак, якщо говорити про остаточні медичні висновки, то ми змушені дочекатися висновку патологоанатомів, а судово-медична експертиза триватиме близько тижня, окрім того результати токсикологічного аналізу біологічного середовища, в основному крові, триватимуть 28 днів. Втім ці результати не зможуть в цілому змінити головний висновок встановлений сьогодні” — розповів лікар.
За його словами, Федоришин помер у присутності двох іноземних гостей, які напередодні поселилися у Гранд-готелі і зайшли поговорити із президентом Концерну „Богдан” (у який входить Гранд-готель – авт.). Як розповідають іноземці смерть наступила раптово під час їх доволі спокійної розмови.
Богдану Федоришину було 44 роки, він був президентом концерну „Богдан” до складу якого входив медичний центр „Богдан”, „Гранд-готель” та „Гранд-клуб Софія”, крім цього він був генеральним директором ФК „Карпати” та почесним консулом Республіки Грузія в Україні. Богдан Федоришин неодноразово балотувався на посаду міського голови Львова. Батько трьох синів, наймолодшому з них 10 років, двоє інші – студенти.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ