Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Кузьмак - кандидат в мери Львова від Народного Руху України

Ігор Кузьмак. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Ігор Кузьмак. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
1/2
Сьогодні в прес-центрі Гал-інфо відбулось офіційне представлення кандидата на посаду міського голови Львова від "Народного Руху України".

Ігор Кузьмак – лідер громадської організації «Форум Львів і майбутнє», керівник робочої групи «Перспектива», відомий архітектор, художник, інженер, управлінець. Здобув дві вищі освіти у Львівських університетах – архітектурну та землевпорядну. Пройшов навчання в Українській  академії державного управління при Президентові України. Є членом правління Національної Спілки архітекторів України та член Спілки архітекторів Львівської області.

За час роботи керівником Львівського міського управління земельних ресурсів (Держкомзем України) був відзначений нагородою «Почесний землевпорядник України». У 2002 році, будучи членом Урядової делегації в Канаді, працював над розробкою Закону України «Про реєстрацію прав нерухомого майна в Україні», а також працював над численними іншими нормативними актами. З 2006 року –  співзасновник та директор архітектурної компанії «Укрдизайнгруп».

Безпосередньо здійснював управління таких архітектурних проектів, як стадіон «Арена Львів», студентське містечко УКУ, реконструкція площі Святого Юра зі встановленням пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому, реконструкція парку імені Папи Римського Івана Павла ІІ, реконструкція парку «Високий Замок» з будівництвом канатної дороги, проект сучасного пологового будинку на вулиці Мазепи, храми, монастирі, житлові квартали, садочок.

Нагороджений: «Золотим Хрестом» Центру Військового Капеланства Курії Львівської  Архієпархії УГКЦ та «Орденом Святого Великомученика Юрія Побідоносця» І ступеня УГКЦ. У вільний від роботи час займається живописом (персональні виставки у галереях України, Ватикану, Греції, Хорватії). Одружений, виховує доньку.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, "Народний Рух України" та "Радикальна партія Олега Ляшка" оголосили, що на місцеві вибори, які відбудуться на Львівщині 25 жовтня 2020 року, обидві партії йдуть разом під прапором “Народного Руху України” .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ